Boureanu nu se potoleşte nici în arest. A lovit la duşuri un alt deţinut în coa*e, de data asta cu bărbia

Fostul deputat Cristian Boureanu a mai primit încă 30 de zile de arest preventiv și asta i-a provocat o nouă criză de furie. Culmea, de data aceasta nu era băut, că nu avea de unde, dar asta nu l-a oprit să-și verse nervii pe un alt deținut pe care l-a lovit repetat cu barba în testicole la dușuri. 

„L-am văzut că este furios și pus pe scandal, am zis să nu mă bag. Prima dată l-am luat cu binișorul, măi Cristian, măi deputatule, abține-te. El nu și nu, i-a zis unui coleg „filmează asta” și s-a repezit la mine și m-a lovit pe neașteptate. Am fost șocat, efectiv n-am putut să fac nimic vreo 5 minute”, spune deținutul atacat de Boureanu. 

Acesta a precizat că încă nu s-a hotărât dacă va depune plângere penală împotriva fostului deputat. „Mai vedem și cum se comportă mâine, dacă e tot violent mă gândesc să-l mai las de vreo câteva ori până mă decid. Pe de o parte nu-mi convine, pe de alta am un mare respect pentru instituția parlamentului și, chiar dacă ți se întâmplă așa ceva, nu poți să sari repede cu scandalul”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

11 iulie 2017 18:52
Citește mai mult despre: arest boureanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult