Căruţa ceremonială din Caracal a fost adusă la București, ca să transporte noii miniştri la Palatul Victoria

Pentru că și-au etalat în mai puțin de 24 de ore de la desemnare prostia, miniștrii cabinetului Grindeanu vor avea parte de o surpriză. După ce vor primi votul Parlamentului, miniștrii vor merge direct la Palatul Victoria, dar nu oricum, ci transportați de celebra căruță ceremonială din Caracal.

”Da, am reparat căruța aia din Caracal care stătea răsturnată în șanț”, a confirmat un membru PSD. ”Deja e pe drum spre București, în scurt timp va ajunge la Palatul Parlamentului, gata să preia noii miniștri și să îi răstoarne în fața Palatului Victoria.” Reparația a costat câteva zeci de milioane de euro, o sumă însă absolut firească dacă ne gândim că contractul a fost câștigat de o firmă controlată de Dragnea.

Ca să fie demni de o călătorie cu celebra căruță din Caracal, celor 26 de miniștri li s-au făcut teste IQ, pe care însă le-au trecut fără probleme. Miniștrii cabinetului Grindeanu au obținut, în medie, un IQ sub 80, rezultat care îi califică pentru transportul cu căruța. Cel mai bine s-a descurcat, se pare, Petre Daea, viitorul ministru al Agriculturii, care a scăzut doar el singur IQ-ul mediu cu mai bine de 10 puncte.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 ianuarie 2017 15:59
Citește mai mult despre: caracal caruta guvern Palatul Victoria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult