Coadă la second-handurile din Videle. Toţi îşi iau costum, că sigur pune Dragnea pe cineva de-acolo şef la DNA

Forfotă în magazinele de haine second hand din Videle, după anunţul făcut de Tudorel Toader că o schimbă pe Codruţa de la DNA. Teleormănenii ştiu că Dragnea urmează să numească pe unul de-al lor acolo, aşa că se pregătesc. Cei mai mulţi au împrumutat nişte bani de la rude, ca să-şi ia măcar un sacou. Alţii merg mai departe şi îşi falsifică diplome de Drept, pentru că asta constituie un plus la numire.

Pentru că foarte mulţi teleormăneni n-au bani nici măcar de un costum second, unii se descurcă altfel. O familie din Videle a decis să-l îngroape pe bunic doar în chiloţi, pentru că le trebuia costumul: “Nu se ştie când te pune Dragnea ministru, sau judecător la CCR. Aici totul e posibil. Om fi noi săraci şi inculţi, dar ieşim la vot şi ne bagă Dragnea undeva. Aşa funcţionează democraţia”, explică Gică N, din Videle.

Pentru că e totuşi vorba de Teleorman, cei mai mulţi care au intrat în second hand au spus că doar se uită şi au furat un costum, pe care probabil urmează să-l vedem pe un ţăran, lângă şeful PSD, în timpul unei conferinţe de presă în care se numeşte noua slugă a infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 februarie 2018 13:37
Citește mai mult despre: haine second hand Teleorman videle

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult