Comisia de Estetică a dat verdictul: premierul Victor Ponta este frumos şi deştept

Încurajat de verdictul Comisiei de Etică ce stabileşte clar că Victor Ponta nu a plagiat în lucrarea sa de doctorat, premierul a mai cerut constituirea unei comisii care să stabilească odată pentru totdeauna şi că este frumos şi deştept. “S-au tot lansat zilele acestea tot felul de acuzaţii, că aş fi prost grămadă, că aş fi ochelarist. Ei bine, consider că e cazul să tranşăm şi această problemă”, a precizat premierul.

Din comisie au făcut parte, printre alţii, renumitul estetician Decebal Popescu, cântăreţul Stevie Wonder precum şi alte persoane neimplicate politic. “Am decis ca din comisie să facă parte şi mama mea, care nu este membru PSD. N-am să las această decizie pe mâna unor unelte ale lui Băsescu, vreau ca lucrurile să fie stabilite de cineva care e în temă şi mă cunoaşte foarte bine. Cine poate spune că mama, care m-a crescut chiar de când eram mititel, nu ştie cu exactitate ce fel de om sunt?”, a declarat Victor Ponta.

Verdictul comisiei a fost unul surprinzător, dar just. “Nu încape îndoială că dl. Ponta este un tip frumos şi, în plus, are şi un fel de prezenţă de spirit aparte, ce-l face să atragă compania oamenilor inteligenţi, care vor să aibă parte de o discuţie elevată pe teme de actualitate politică internă sau internaţională”, se arată în raportul comisiei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

23 iulie 2012 17:07

Alte articole

Vezi mai mult