Verdict tranşant al Comisiei pentru Egalitate de Şanse! După ce cineva, nu ştim cine, a trimis o sesizare anonimă referitoare la poziţia colacului de WC, autorităţile în domeniu au emis o sentinţă definitivă, care ar putea însă nemulţumi ambele părţi.

wc45degrade_egalitate.jpg
"Comisia pentru Egalitate de Şanse decretează: colacul de WC va rămâne mereu la un unghi de 45 de grade faţă de orizontală", a declarat Decebal-Cristina Popescu, comisar pentru egalitate de şanse.

"Nu mă interesează cum realizaţi asta, puteţi să-l proptiţi de vasul WC-ului sau să-l legaţi cu sfoară de bazin, important e să se respecte unghiul de 45 de grade, cel mai bun compromis între necesarul masculin şi cel feminin."

Mai mult, toate persoanele, indiferent de sex, vor fi obligate să facă pipi din picioare în zilele cu soţ şi aşezate în zilele fără soţ, iar chiuveta va avea trepte, ca să poată fi folosită şi de către doamne şi domnişoare, au adăugat experţii Comisiei.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 01.11.2018 13:08 Politic

National Cinematografic