Mișcări de trupe tot mai interesante în PSD, partidul care a pierdut alegerile. De mai multe zile nici chiar cei mai inteligenți analiști politici ai țării nu înțeleg ce se petrece în acest partid și cum de unul ca Dan Șova poate să ceară demisia unui baron de talia lui Dragnea. Explicația a fost găsită, ca de obicei, de un discipol de-a lui Ion Cristoiu, care a pus punctul pe I.

sova_sovinism_curent_filosofic.jpg

„În PSD, de fiecare dată când cineva vrea să spună ceva, îl conving pe Șova s-o facă pentru că acesta nu este foarte inteligent și sare repede la scandal. Doar că, în ultima vreme, situația s-a agravat, până și Geoană a reușit să-l prostească”, a explicat analistul politic. 

Acesta avertizează că situația lui Dan Șova devine complicată în partid după ce un copil care trecea pe stradă l-a convins să scoate limba și să arate fundul lui Ponta în timpul unei ședințe a Biroului Permanent. 


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 24.11.2014 17:47 Politic

National Cinematografic