Cum şi-au petrecut noaptea de după alegeri Teo Trandafir şi Liliana Mincă

Teo Trandafir a câştigat alegerile pentru un loc de deputat defăşurate ieri în colegiul 19 din Bucureşti. Aseară, însă, situaţia era incertă, mai ales că Liliana Mincă, contracandidata lui Teo, a pretins iniţial victoria.

Astfel, imediat ce rezultatele exit-poll-urilor au fost făcute publice, Liliana Mincă s-a îmbrăţişat cu soţul ei, viceprimarul de Mangalia Ion Mincă şi a exclamat, în faţa camerelor de filmat, „Ion, dragostea mea!”

 

După care a felicitat cei câţiva bucureşteni care s-au prezentat ieri la vot: „Ştiu că nu mă transmite nimeni la televizor, dar vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost la vot. E o zi istorică pentru noi. Sunt sigură că am câştigat şi felicit bucureştenii pentru alegere. Teo e o traseistă, nu ar fi făcut nimic pentru oameni. Ea a mers întodeauna acolo unde a primit mai muţi bani: Antena 1, Pro TV, Euforia, Prima TV, a umblat peste tot. O traseistă şi nimic mai mult! Vă felicit pentru că n-aţi ales-o!”

 

În tot acest timp Teo a preferat să stea în sediul său de campanie, ea fiind convinsă că rezultatele oficiale îi vor confirma victoria. Teo a ieşit din sediu abia spre dimineaţă şi a declarat, zâmbind, „Un fleac, am ciuruit-o!”.

 

Spre dimineaţă, după ce numărătoarea paralelă a voturilor a dat-o pe Teo Trandafir câştigătoare, Liliana Mincă şi-a schimbat radical discursul. Ea afirmă că deţine o înregistrare video nepixelată în care Teo îşi loveşte fiica în cabina de vot. Informaţia a fost însă infirmată de Teo, care spune că doar şi-a împins fiica în momentul în care a încercat să-i fure ştampila de vot. În plus, ea a afirmat că fiica este este urmaşa lui Traian şi că niciodată nu ar face aşa ceva.

Update: Fosta şefă de la Loterie, Liliana Mincă, a cerut anularea votului de ieri: „Prezenţa la vot la fost sub 15%, deci rezultatul e mai mult o loterie. Teo a avut noroc, nu a fost mai bună decât mine. Tocmai de aceea, propun ca voturile lui Teo Trandafir să fie reportate pentru următoarele alegeri.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
26 aprilie 2010 08:43
Citește mai mult despre: alegeri deputat minca teo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult