Cum şi-au petrecut noaptea de după alegeri Teo Trandafir şi Liliana Mincă

Teo Trandafir a câştigat alegerile pentru un loc de deputat defăşurate ieri în colegiul 19 din Bucureşti. Aseară, însă, situaţia era incertă, mai ales că Liliana Mincă, contracandidata lui Teo, a pretins iniţial victoria.

Astfel, imediat ce rezultatele exit-poll-urilor au fost făcute publice, Liliana Mincă s-a îmbrăţişat cu soţul ei, viceprimarul de Mangalia Ion Mincă şi a exclamat, în faţa camerelor de filmat, „Ion, dragostea mea!”

 

După care a felicitat cei câţiva bucureşteni care s-au prezentat ieri la vot: „Ştiu că nu mă transmite nimeni la televizor, dar vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost la vot. E o zi istorică pentru noi. Sunt sigură că am câştigat şi felicit bucureştenii pentru alegere. Teo e o traseistă, nu ar fi făcut nimic pentru oameni. Ea a mers întodeauna acolo unde a primit mai muţi bani: Antena 1, Pro TV, Euforia, Prima TV, a umblat peste tot. O traseistă şi nimic mai mult! Vă felicit pentru că n-aţi ales-o!”

 

În tot acest timp Teo a preferat să stea în sediul său de campanie, ea fiind convinsă că rezultatele oficiale îi vor confirma victoria. Teo a ieşit din sediu abia spre dimineaţă şi a declarat, zâmbind, „Un fleac, am ciuruit-o!”.

 

Spre dimineaţă, după ce numărătoarea paralelă a voturilor a dat-o pe Teo Trandafir câştigătoare, Liliana Mincă şi-a schimbat radical discursul. Ea afirmă că deţine o înregistrare video nepixelată în care Teo îşi loveşte fiica în cabina de vot. Informaţia a fost însă infirmată de Teo, care spune că doar şi-a împins fiica în momentul în care a încercat să-i fure ştampila de vot. În plus, ea a afirmat că fiica este este urmaşa lui Traian şi că niciodată nu ar face aşa ceva.

Update: Fosta şefă de la Loterie, Liliana Mincă, a cerut anularea votului de ieri: „Prezenţa la vot la fost sub 15%, deci rezultatul e mai mult o loterie. Teo a avut noroc, nu a fost mai bună decât mine. Tocmai de aceea, propun ca voturile lui Teo Trandafir să fie reportate pentru următoarele alegeri.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 aprilie 2010 08:43
Citește mai mult despre: alegeri deputat minca teo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult