Dan Voiculescu închide Antenele: „Am dat jos guvernul PDL, au devenit inutile”

Dan Voiculescu pare decis să închidă, cel puţin pentru o perioadă, posturile sale TV. „Antena 1 şi Antena 3 şi-au atins scopul, am reuşit să scoatem PDL-ul de la guvernare, deci nu văd de ce aş mai băga bani în ele. Poate păstrez Antena 2, pentru Dana Grecu, că sigur sare la bătaie dacă o dau afară”, le-a spus patronul trustului Intact mai multor apropiaţi.

El le-a mulţumit în special lui Mihai Gâdea şi Victor Ciutacu, doi dintre cei mai vehemenţi contestatari ai PDL-ului. „Tot respectul pentru Gâdea şi Ciutacu, care s-au luat de PDL chiar mai mult decât era nevoie. Le mulţumesc acestor doi colaboratori, cum îmi place mie să le spun, şi le promit că se vor întoarce la treabă imediat ce o să avem un guvern pe care nu-l simpatizez”, a adăugat Voiculescu.

Cum încă Traian Băsescu este preşedintele ţării, Voiculescu are în vedere şi o variantă în care nu renunţă complet la Antena 3. „Cineva trebuie să dea şi în Băsescu, măcar pentru asta poate ar trebui ca Antena 3 să emită două ore pe zi. O să mă decid zilele acestea cum e mai bine să procedez”, a încheiat şeful Intact.

Scris de Calin
3 mai 2012 10:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult