O nouă zi, o nouă provocare pentru Viorica Dăncilă! Șeful Guvernului a fost azi în vizită la supermarket, dar aceasta n-a decurs deloc bine. Viorica i-a dat unui angajat lista cu ce trebuie să cumpere, că ea nu știe citi scrisul lui Dragnea, a pus în coș ce trebuia și s-a îndreptat spre casă, însă acolo a apărut o mare problemă: întrebată dacă dorește pungă, Viorica Dăncilă a rămas blocată.

dancila_casa_de_marcat.jpg Inițial, ea i-a întins casierei lista, sperând că e trecut acolo și răspunsul la întrebarea ”Doriți pungă?”, dar ghinion, nu era. Așa că Viorica Dăncilă stă mută de mai bine de 4 ore și așteaptă să vină Liviu Dragnea, sau măcar cineva trimis de el, să răspundă în locul ei la întrebare. Nici măcar apă n-a băut, că nu are curajul să se atingă de cumpărăturile lui Dragnea.

Deși în tot acest timp Vioricăi Dăncilă i s-au pus și întrebări simple, la care răspunsul este evident, cum ar fi ”Fă, ești proastă?” sau ”Ești slugă, sau ce, de stai și aștepți după Dragnea?”, nici la acestea nu a știut să răspundă. Dar măcar s-a deblocat coada, după ce un angajat al raionului de mobilă a venit și a mutat-o pe Dăncilă puțin mai încolo.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 25.09.2018 15:23 Politic

National Cinematografic