Dâncu a scăpat de demitere. I-a spus lui Ciucă că va cumpăra un lansator de șaorme

A reușit să scape la mustață! Ministrul Apărării, Vasile Dâncu, s-a fofilat magistral astăzi, în timpul întrevederii cu premierul Marian Ciucă, unde era de așteptat să i se ceară demisia. În mod straniu, Ciucă și Dâncu au ieșit împreună din biroul premierului, iar Ciucă în loc să fie furios era extrem de fericit. Surse din Guvern spun că Dâncu i-ar fi promis că Armata Română va achiziționa lansatoare de șaorma, ceea ce l-a îmbunat imediat pe Ciucă.

În timpul conferinței de presă, premierul Ciucă părea să fi uitat complet supărarea. Nu doar că zâmbea, dar și saliva abundent când îl menționa pe Dâncu: ”Eu v-am zis că e băiat bun. Chiar se gândește la armată, la nevoile celor din armată. Am înțeles că urmează un program amplu de înarmare, începând cu aceste lansatoare de șaorma Sharm-3000, luate din Liban, apoi vom avea și un submarin cu lansatoare de șaorme subacvatice”, a spus Ciucă.

Vasile Dâncu i-a făcut premierului o promisiune solemnă: Domnule Ciucă, din 2023 armata va trece la un arsenal de sosuri la standarde NATO, deci nu vom avea doar ketchup și muștar, ci și barbecue, sos satay, sau bechamel. De asemenea i-a promis premierului că lansatoarele de șaorma vor avea și cartofi prăjiți separat, tăiați de mână, nu dubioșenii congelate de pe piața neagră.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
17 octombrie 2022 13:47
Citește mai mult despre: Ciucă Dâncu șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult