Dani Mocanu, arestat. PSD urmează să numească un nou inspector şcolar în judeţul Iaşi

PSD are o rezervă de cadre tot mai subțire și mai nepregătită. Dacă până nu demult dura șase luni până să fie arestat un om numit de ei în funcție, acum aceștia sunt arestați încă de dinainte de a se apuca de furat serios. Este și cazul lui Dani Mocanu, cântărețul de manele care abia fusese numit inspector general școlar adjunct în județul Iași.

„Numirea d-lui Mocanu a fost făcută ieri seară de ministrul Liviu Pop. Nu ne așteptam ca binomul să acționeze atât de repede și să înhațe încă un nevinovat din rândurile noastre. Sperăm ca justiția să-și spună cuvântul și, dacă dl. Mocanu este nevinovat cineva trebuie să-și ceară scuze. Până la finalizarea anchetei este suspendat din funcție”, a declarat un reprezentant al Guvernului.

Până la rezolvarea situației PSD va numi un nou inspector școlar în județ, deși este destul de greu de găsit unul care să corespundă tuturor criteriilor de competență cerută în partid. „Sunt destul infractori, interlopi sau coclari pe care i-am pune în această funcție, dar trebuie să fie și nebăuți, cel puțin câteva ore pe săptămână, cât se prezintă la casierie să ia salariul. Vă dați seama cât de greu e de găsit în județul Iași un om și treaz și corupt. Uitați-vă cine e prim-ministru pentru numele lui Dumnezeu”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 septembrie 2017 15:43
Citește mai mult despre: dani mocanu inspector scolar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult