De fericire că a murit Vadim, ungurii au lăsat să treacă granița peste 100.000 de refugiați sirieni

Delir în țara vecină și prietenă, Ungaria! Decesul lui Vadim a provocat un val de bucurie printre unguri, dar și un cadou nesperat pentru refugiați: peste 100.000 dintre ei au fost lăsați să treacă granița maghiară, fără să mai fie șicanați în vreun fel de autoritățile locale. Evident, toți maghiarii au primit zile libere până la finalul săptămânii, ca să sărbătorească după bunul lor plac dispariția extremistului român.

Ba, mai mult, mii de cetățeni maghiari s-au urcat în mașinile personale și s-au oferit să-i transporte pe refugiați până în Austria sau Germania, fără nici un ban. Mulți dintre ei au spus că vor să facă câte 65 de drumuri între Ungaria și Austria și Germania, exact câți ani avea și Vadim în momentul decesului.

Evident, o explozie de bucurie a avut loc și printre românii de etnie maghiară din țara noastră. Attila Verestóy este atât de euforic pentru c-a murit Vadim încât a făcut un gest de care absolut nimeni nu-l credea în stare: n-a tăiat, ci a plantat un copac. Iar Csibi Barna, binecunoscutul extremist maghiar, a îmbrățișat și a sărutat păpușa lui Avram Iancu pe care tocmai se pregătea s-o spânzure.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 septembrie 2015 20:20
Citește mai mult despre: deces refugiati unguri Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult