Delegația română, criticată la Forumul Economic de la Davos: „Multe pahare au urme de detergent pe ele”

Delegația României la Forumul Economic de la Davos s-a făcut din nou de rușine în fața celor mai bogați și deștepți oameni ai planetei. Mulți participanți s-au plâns că paharele și farfuriile în care s-au servit de-ale gurii la forum erau plin de urme de detergen și amprente. 

„Îmi regret decizia de a cere României să trimită o delegație la acest eveniment. Am avut o impresie greșită, văzusem acele imagini cu domnul Liviu Dragnea servind mese la un dineu cu președintele american Donald Trump și am crezut că trebuie să știe ceva meserie. Din păcate atât el cât și oamenii care au venit au dezamăgit”, a declarat administratorul forumului, Fritz Schneider.

Delegații români au primit ca sarcină spălatul de vase în bucătăria Davos-ului, udatul florilor (sarcină de care s-au achitat cu succes, chit că au fost prinși de patru ori urinând în ghivece) și curățenia sălii de ședință. „Una peste alta, un eșec, dacă și-ar fi făcut treaba bine am fi trecut cu vederea faptul că au furat pixurile și agendele din sală și prospapele de la hotelul în care s-au cazat”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

29 ianuarie 2018 15:01
Citește mai mult despre: davos Dragnea Soros spalat vase

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult