Digi24, organul de presă al regimului, își schimbă numele în Scânteia

Principalul organ de presă al Coaliției PSD-PNL, Digi24, a decis să înceteze cu ipocrizia și să-și schimbe denumirea în Scânteia, denumirea tradițională a ziarului de stat în regimul totalitar din România. Jurnaliștii de la noua Scânteia au fost decorați de șeful statului, care i-a felicitat pentru curajul lor și mai ales pentru profesionalismul cu care redactează obedienți comunicatele de presă ale Guvernului, Președinției și Parlamentului, instituții conduse și compuse în continuare din comuniști, securiști și cleptocrați.

Prima pagină a noului ziar Scânteia este demnă de gloriosul predecesor din era Ceaușescu. Este plină de elogii la adresa premierului și de adevărate ode închinate șefului statului, Klaus Iohannis, șeful partidului unic numit impropriu Coaliția PSD-PNL. Scânteia îi pupă în cur și pe ministrul de externe, lăudând eforturile pentru promisa integrare a României în Schengen, în realitate întârziată 11 ani tocmai de corupția tuturor politicienilor care au adus țara unde e acum.

Tot în prima pagină a primei ediții Scânteia sunt transmise cititorilor creduli cele mai noi minciuni din domeniul economic, referitoare la creșterea pensiilor, a salariului minim. La fel ca în epoca Ceaușescu, Scânteia ne intoxică cu propagandă deșănțată despre creșterea economică record și despre nivelul de trai tot mai ridicat, în timp ce românii nu-și mai permit produse de bază din cauza inflației, iar producția locală este la pământ, țara fiind sufocată de importuri dubioase.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
16 noiembrie 2022 15:08
Citește mai mult despre: iohannis Scânteia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult