Discriminat în Capitală! Ardelean refuzat de vânzătoare după ce i-a luat 15 minute să ceară o pâine

Mai nou, nu doar în Secuime, ci şi în Bucureşti se fac discriminări la cumpărarea unei simple pâini. A păţit-o un ardelean de 46 de ani, care a fost refuzat de vânzătoare pentru că a cerut o pâine în cel mai pur grai ardelenesc, adică în aproximativ 15 minute.

„Noooo….. domnă dragă…….. apăi daţî-mi….. rogu-vă… dacă n-o fi cu supărare… şi mie…….. oooooo….. ptită” e afirmaţia pentru care ardeleanul a avut nevoie un sfert de oră ca s-o rostească. Momentan acesta nu a putut fi contactat pentru o lentă reacţie, pentru că de 3 zile se află într-o secţie de poliţie, unde povesteşte umilinţa prin care a trecut.

Vânzătoarea, în schimb, se apară şi susţine că a avut suficientă răbdare cu ardeleanul: „L-am ascultat vreo 30 de secunde, dar el încă nu trecuse de partea cu «Nooo». Aveam şi alţi clienţi, nu puteam sta toată ziua după el. Până a terminat el de cerut o pâine eu deja servisem mai bine de 40 de clienţi. Consider că am procedat corect.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult