Tensiunea de la palatul Cotroceni nu mai poate fi ascunsă în spatele zidurilor. Doar în ultimele ore doi consilieri prezidențiali și-au dat demisia, plângându-se de condițiile înjositoare de lucru în preajma președintelui Iohannis. Aparent, acesta i-a ținut pe câțiva consilieri după program 8 ore ca să le spună un banc hazliu. 

iohannis_bere_cotroceni.jpg

„În orimele două ore abia ne-a spus că un sas, un american, un rabin și un cal intră într-un bar. O colegă a făcut o criză de nervi și început să râdă isteric în speranța că președintele se va opri. Dar asta nu a făcut decât să-l încurajeze și să ne spună o povestioară despre cum a spus bancul ăsta unor oficiali UE când a fost într-o delegație la Koln. Un coleg a fost desfigurat, că a încercat să-și smulgă urechile cu mâinile goale și să-și spargă timpanele un stilou ca să nu mai audă. A fost sângeros”, a povestit unul din consilierii demisionari, sub anonimat. 

Cei prezenți în încăpere și-au dat seama că nu au nici o șansă când șeful statului și-a pus telefonul pe silent să nu-l sune soția sa cu probleme personale. Totodată, a invocat faptul este șeful CSAT și comandatul suprem al forțelor armate și că cine va pleca din cameră până să se spună poanta va fi deferit Curții Marțiale și executat sumar în curtea din spatele palatului Cotroceni. Totodată i-a amenințat că le retrage decorațiile. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 26.10.2016 19:52 Politic

National Cinematografic