Doi pasageri ai unei curse Tarom București-Paris, prinși fără bilet

Controlorii de trafic aerian au amendat ieri doi bărbați care s-au îmbarcat într-o cursă Tarom București-Paris fără să aibă bilet. Pasagerii au spus că fac blatul de mai mult timp, însă acum e prima oară când sunt prinși. Culmea, înainte de îmbarcare au încercat să-și ia bilet, dar nu mai era deschis pe nicăieri. Ca să nu piardă avionul, ei s-au urcat la bord fără să bilet, riscând astfel usturătoarea suprataxă de 50 de lei.

Când controlorii de trafic aerian le-au cerut să prezinte biletul, blatiștii au început să facă scandal.

„Dar pe țiganii ăia din spate de ce nu-i controlați? Pun pariu că nici ei n-au bilet. Sau pe arabii ăia care leagă cabluri în geamantan.”

Când li s-a cerut să prezinte un act de identitate, pasagerii fără bilet au spus că n-au la ei nici buletinul, nici pașaportul.

“La următoarea aterizare coborâți cu mine”, a spus unul dintre controlori.

Pe aeroportul din Charles de Gaulle din Paris, contravenienții au plătit suprataxa de 50 de lei și au plecat mai departe la treburile lor. Anual, compania Tarom pierde milioane de dolari din cauza călătorilor care nu cumpără bilet. Conducerea Tarom a spus că nu-și dă seama cum supraviețuiesc celelalte companii de transport aerian, deoarece blatiștii sunt un flagel de neoprit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 mai 2011 09:05

Alte articole

Vezi mai mult