Tupeul cu care a început să mintă i-a adus lui Liviu Dragnea tot felul de jigniri inedite, inclusiv de la colegii lui de partid. După ce a spus că nu știe absolut nimic despre proiectele guvernului de grațiere și amnistie, Liviu Dragnea este jignit pe la colțuri în cel mai rău mod posibil, fiind numit ”noul Ponta”.

dragnea_clovn_jonglerii.jpg Deși mai are de tras ca să ajungă la performanțele lui Ponta, infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD pare capabil să atingă nivelul de minciună și impostură al fostului șef PSD. Unii întrevăd deja acest scenariu și îi spun actualului lider PSD și ”Dottore Dragnea”. Unii chiar îi desenează ochelari pe poze, ca să aducă și mai bine cu Ponta.

Și dacă tot face pe prostul când este întrebat despre mizeriile pe care le pregătesc cei din guvernul controlat de el, o nouă jignire gravă a început să fie folosită: i se spune și ”noul Dan Șova”. Dar poate cea mai gravă jignire, pe care doar câțiva din partid au curajul măcar s-o gândească, este  ”Dragnea teleormăneanul!”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 27.01.2017 13:25 Politic

National Cinematografic