Cunoscut ca un vajnic apărător al drepturilor animalelor, Remus Cernea a comis în această dimineaţă o greşeală care putea să-l coste scump! În timp ce se scălda la Vama Veche, Cernea a agăţat în păr doi delfini de dimensiuni considerabile, care s-au zbătut timp de opt ore fără ca politicianul să observe ceva.

remus_cernea_delfini.jpg

Abia după ce deputatul ecologist a ieşit din apă, a pătruns pe strada principală, şi-a cumpărat o clătită şi un porumb fiert şi s-a scuturat cu vigoare, părul a început să i se usuce, iar cele două cetacee au căzut pe caldarâm, unde au continuat să se zbată.

“Delfinii au fost tractaţi înapoi în mare după ce turiştii din zonă au constatat cu întristare că aceştia n-au nici bani, nici ţigări”, spune amiralul Decebal Popescu, salvamar. “Animalele sunt în afara oricărui pericol, dar domnului Cernea îi interzicem să intre în apă fără cască, pentru binele vietăţilor marine care se pot încurca oricând în mrejele domniei sale. ”

La vederea celor două animale în suferinţă, Remus Cernea s-a luat cu mâinile de păr, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD pentru a i le descâlci ulterior.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 11.07.2014 19:38 Politic

National Cinematografic