Dramă la Vama Veche! Doi delfini s-au zbătut timp de 8 ore, încâlciţi în părul lui Remus Cernea

Cunoscut ca un vajnic apărător al drepturilor animalelor, Remus Cernea a comis în această dimineaţă o greşeală care putea să-l coste scump! În timp ce se scălda la Vama Veche, Cernea a agăţat în păr doi delfini de dimensiuni considerabile, care s-au zbătut timp de opt ore fără ca politicianul să observe ceva.

Abia după ce deputatul ecologist a ieşit din apă, a pătruns pe strada principală, şi-a cumpărat o clătită şi un porumb fiert şi s-a scuturat cu vigoare, părul a început să i se usuce, iar cele două cetacee au căzut pe caldarâm, unde au continuat să se zbată.

“Delfinii au fost tractaţi înapoi în mare după ce turiştii din zonă au constatat cu întristare că aceştia n-au nici bani, nici ţigări”, spune amiralul Decebal Popescu, salvamar. “Animalele sunt în afara oricărui pericol, dar domnului Cernea îi interzicem să intre în apă fără cască, pentru binele vietăţilor marine care se pot încurca oricând în mrejele domniei sale. ”

La vederea celor două animale în suferinţă, Remus Cernea s-a luat cu mâinile de păr, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD pentru a i le descâlci ulterior.

Scris de Vasile
11 iulie 2014 17:07
Citește mai mult despre: delfini Remus Cernea Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult