E complet cretin. Preşedintele Iohannis arată din nou că n-are nicio legătură cu absolut nimic din ce se întâmplă în ţara asta şi că face exclusiv ce-i spune PSD-ul. Nu doar că l-a trimis pe stalinistul Mihalache ambsador în Marea Britanie, l-a numit şi pe şeful comuniştilor, Iliescu, ambasador în Statele Unite.iliescu_ambasador_SUA.jpg

“Am urmărit cu atenţie şi preocupare situaţia din America şi am constatat că e prea mult capitalism. De asemena, există şi tenisuni cu Federaţia Rusă. De aceea îl voi trimite pe Ion Iliescu ambasador la Washington. Asta va ajuta la detensionarea relaţiilor ruso-americane, dar şi implementarea socialismului în SUA”, ar fi declarat Iohannis.

Părerile analiştilor sunt împărţite. Pe de o parte, e bine că se cară jigodia bolşevică Iliescu din ţară, pe de altă parte e posibil ca SUA să ia propunerea lui Iohannis drept o declaraţie de război şi să ne dea o bombă atomică, să ne înveţe minte să mai alegem cretini în funcţii de conducere.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 11.04.2016 15:02 Politic

National Cinematografic