Eclipsa solară de astăzi le-a lăsat privitorilor un gust amar, mai ales dacă au şi investit în ochelari speciali de protecţie! Deşi în ţări civilizate, precum Marea Britanie sau Islanda, soarele a fost acoperit în proporţie de 90% sau chiar total, pe meleagurile noastre n-a mai ajuns decât o eclipsă parţială, de 50-60%, din cauză că o bună bucată s-a furat.

eclipsapartiala.jpg
Potrivit astronomilor, dacă România ar fi avut o rată mai bună de absorbţie a eclipselor, în jurul orei 12 ne-am fi putut bucura de minute întregi de beznă totală.

“Oricâtă eclipsă li s-ar da românilor, aceasta nu va ajunge la cetăţeanul de rând dacă nu rezolvă definitiv problema corupţiei”, spune Franz Meinarsch, astronom şi dansator german. “Procurorii DNA trebuie să afle ce s-a întâmplat cu restul de Lună şi să încerce să-l recupereze, iar cei responsabili trebuie pedepsiţi!”

Dacă lupta anticorupţie eşuează, adaugă omul de ştiinţă, la următoarea eclipsă - cea din iunie 2020 - soarele ar putea fi acoperit doar în proporţie de 10-20% deasupra României.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 20.03.2015 12:39 Politic

National Cinematografic