Edmond Tălmăcean pleacă în turneul „This is Shit”

După câteva apariții televizate în care a reușit să câștige simpatia publicului de artă, îndrăgitul artist Edmont Tălmăcean s-a hotărât să plece în turneu. „Vreau să încep exact de unde a rămas Michael Jackson cu turneul său”, spune Tălmăcean, „dar exact-exact de acolo. Pregătirile cu turneul sunt aproape de final, nu mi-a mai rămas decât să-mi fac freza și sunt gata de spectacol.”

Pentru Tălmăcean, decizia de a îmbrățișa o carieră solo s-a impus cumva de la sine, având în vedere că mulți oameni politici din România sunt foarte proști. „Eu fac artă pentru artă, dar și pentru că pot. Practic sunt chiar fortuit să fac asta! Să nu profiți de talentul tău e o crimă. Altfel ar însemna să-mi bat joc de mine, și așa ceva știți bine că nu se face. Nimeni nu-și bate joc de Edmond Tălmăcean, niciodată!”

Ajuns la deplina sa maturitate artistică, Edmond știe deja tot ce știa Michael Jackson înainte să moară, plus unele contribuții personale, care țin de stil. De exemplu, pe scenă Tălmăcean se apucă de zdrângă mult mai bine ca Michael, și asta pentru că e obişnuit s-o frece. „În adâncul sufletului meu știu că am luat decizia corectă”, spune Tălmăcean, „și făcând asta, simt că Michael Jackson nu a murit în zadar.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 aprilie 2011 16:04

Alte articole

Vezi mai mult