Măsurile împotriva educației sexuale în școli continuă. De la minister a venit o directivă care spune că internetul trebuie tăiat în toate școlile, astfel încât elevii să nu mai poată accesa niciun site de educație sexuală.

scoli_fara_internet.jpg ”Am aflat cu siderare că unii elevi intră pe site-uri de educație sexuală pentru adulți în timpul pauzelor, sau unii chiar și-n timpul orelor”, s-a plâns Monica Anisie, ministrul Educației. ”Acest obicei nesănătos trebuie să înceteze. Aceste site-uri care oferă filmulețe cu educație sexuală atentează la puritatea copiilor noștri.”

Monica Anisie a anunțat și alte măsuri menite să păstreze puritatea elevilor. ”Elevii vor ieși alternativ în pauze, astfel încât să nu mai avem elevi și eleve în același timp ce coridor. Iar băieții nu vor mai avea voie să stea cu mâinile în buzunare”, a anunțat ministrul Educației.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 05.06.2020 11:34 Politic

National Cinematografic