Elena Udrea cere indicatoare rutiere eronate ca să încurajeze turismul accidental

Ministrul Turismului a mai găsit o nouă metodă de a creşte numărul turiştilor români. Conform opiniei sale, un individ rătăcit este practic un turist, doar că nu ştie încă. „La noi e o problemă de mentalitate”, ne explică dumneaei. „Atunci când se rătăcesc, românii îşi pierd vremea enervându-se şi căutând drumul corect. Mai bine ar înţelege că viaţa-i scurtă şi că omul merită şi altceva decât rutina asta, casă – serviciu – salariu mic.”

În sprijinul iniţiativei sale, Elena Udrea spune că promovarea turismului accidental ar înseamna un efort minim din partea statului. „Totul e să-i facem pe oameni să se rătăcească. Acolo unde dumneavoastră vedeţi oameni care pleacă la serviciu eu văd posibili turişti. Este suficient un indicator pus greşit şi în câteva ore zeci de turişti accidentali vor căuta cazare, masă şi telegondolă.”

Deşi poate părea aberant, pentru unii români ideea Elenei Udrea este o binevenită gură de aer. Un astfel de turist accidental pare încântat de idee: „Eu ca şi şofer sunt foarte talentat, dar geografia a fost mereu punctul meu slab. Anul trecut am plecat la mare în Bulgaria şi am ajuns să fac turul României. Anul ăsta am plecat direct la munte, la Agigea-Sud. Mai aveam puţin şi ajungeam, dar a venit unul în uniformă şi mi-a cerut paşaportul. Nu-l aveam la mine! Ce era să fac, m-am întors la Tulcea, prin Turnu-Severin.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
26 august 2011 10:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult