Emil Boc, contestat în interiorul PDL: „Nu mai e cel mai prost dintre noi”

După ce pedeliştii au votat din greşeală reducerea TVA-ului la 5% pentru alimentele de bază, tot mai multe voci din partid au început să-i conteste lui Emil Boc calităţile de prost. „Boc are calităţi reale de prost, însă de aici până la a fi liderul nostru e cale lungă. Boc nu e nici pe departe cel mai prost dintre noi”, s-a revoltat Mircea Toader, liderul pedeliştilor din Camera Deputaţilor, artizanul tâmpeniei cu votul greşit.

Situaţia a ajuns şi la urechile premierului Emil Boc, care i-a covocat pe toţi proştii din partid la o şedinţă extraordinară. Într-o sală ce a devenit neîncăpătoare, Boc i-a luat la ţintă pe contestatarii săi.

„Una e prostia spusă pe gură şi cu totul altceva prostia demonstrată prin fapte. Da, sunteţi proşti, dar mai degrabă nişte proşti teoreticieni, nu proşti practicieni, ca mine. Eu sunt singurul prost practician din partid. Arataţi-mi pedelistul care e atît de prost încât să se arunce în cap de la mare distanţă într-o emisiune transmisă live şi eu renunţ la şefia partidului! Pâna la proba contrarie, eu rămân cel mai prost dintre voi, să fie clar!”, le-a transmis Boc contestatarilor săi.

Premierul a ţinut să-i transmită un mesaj şi Elenei Udrea, după ce a aflat de la colegii de partid că până şi aceasta îi contestă calităţile de prost. „Udrea să nu-mi mai conteste calităţile de prost. Faptul că nu ştie că Norvegia nu are preşedinte o face proastă, dar nu suficient de proastă. Nici eu, de exemplu, nu ştiam că Norvegia n-are preşedinte. Şi nici faptul că a votat reducerea TVA ca proasta nu-i dă dreptul să se compare cu mine. Nici nu vreau să încep cu câte prostii am făcut eu de când sunt premier, că nu plecăm o săptămână de aici”, şi-a încheiat tirada Boc.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 octombrie 2010 12:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult