Aşa tată, aşa fiică! Dovedind că e aşchie ruptă din trunchiul ministrului Agriculturii, tânăra fiică a lui Petre Daea a explicat exact "în stilul Daea" de ce le cerea colegilor câte 10 lei ca să plece la Vama Veche: "Pentru că s-a scumpit iarba."

daea_iarba_10lei.jpg

"Se vede că Dana e la fel de mare iubitoare a păstoritului ca taică-său. Când am întrebat-o la ce îi trebuie atâţia bani în Vamă, ne-a explicat că iarba e tot mai scumpă! Pe urmă s-a uitat în gol, a numărat nişte oi imaginare şi a început să urle că aude culori. Ciudate obiceiuri, dar aşa o fi când îţi dedici viaţa agriculturii", povesteşte un coleg din Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Fiica lui Petre Daea a refuzat să comenteze întâmplările, susţinând că are foarte multă treabă la locul ei de muncă serios, da' să fim chill şi să fie pace, man, era doar o glumă de vamaioţi, nu mă căutaţi în ghiozdan.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 26.09.2017 13:43 Politic

National Cinematografic