Floricica Dansatoarea, nemulţumită de prezenţa lui Mircea Badea la protest: “Maimuţoiul ăsta ne face de râs!”

Orice s-ar spune, sutele de protestatari aduşi de PSD la Cotroceni nu sunt o masă omogenă! Aseară, un grup de manifestanţi paşnici, în frunte cu coregrafa Floricica D., şi-a exprimat nemulţumirea faţă de prezenţa la protest a unor elemente zgomotoase, printre care şi controversatul clovn şi “performance artist” Mircea Badea.

“Noi am venit aici să ne exprimăm în mod autentic nemulţumirea faţă de domnul Iohannis şi planul său diabolic de a ne vinde Germaniei, Austriei sau Luxemburgului”, a declarat Floricica Dansatoarea într-un interviu pentru New York Times. “Nu ştim cine l-a trimis pe Badea să ne maimuţărească protestul, toată lumea ştie că ăla face ca toate animalele.”

“E o metodă tipic stalinistă de a ne dezbina şi de a distrage atenţia de la happening-ul nostru non-violent. Huăăăăăăăăăăă! Ruşine să-i fie”, a încheiat Dansatoarea, sfătuindu-i pe jandarmi să îl îndepărteze pe Badea din mulţime înainte ca ceilalţi participanţi să se sperie şi să renunţe la protest.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 februarie 2017 13:02

Alte articole

Vezi mai mult