Fraudă! Cetățean cu buletin de Voluntari, surprins în timp ce vota la București

Fraudă electorală de la prima oră! O cetățeancă despre care toată lumea știe că locuiește în Voluntari a sfidat încă o dată legea și s-a prezentat la vot într-o secție din București. În mod inexplicabil, persoana a fost lăsată să voteze, deși impostura era absolut evidentă pentru toată lumea.

Surprinde cu atât mai mult lipsa de reacție a celor din secție sau a polițiștilor cu cât frauda electorală a fost inclusiv transmisă în direct de câteva televiziuni. Probabil singurul care nu știe că impostoarea locuiește în Voluntari este un moț care trăiește într-un sat izolat din Apuseni, deci autoritățile n-au nicio scuză pentru c-au lăsat-o să voteze.

Singurii care au luat atitudine în fața fraudei au fost câțiva bucureșteni care votau exact la momentul respectiv. Impostoarea nu doar că n-a renunțat la sfidarea legii, dar i-a și jignit pe cetățenii care au apostrofat-o. ”Băi țăranilor, voi n-aveți apă caldă acasă și aveți tupeul să comentați? Nespălaților, voi ar trebui să ieșiți din secția de vot, nu eu!”, a urlat impostoarea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
27 septembrie 2020 09:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult