Fumul de grătare din pădurea Băneasa a îngrijorat americanii: „Au mai doborât rușii un avion?”

Ambasada americană a sunat alarma iar linia telefonică directă cu Pentagonul a fost înroșită ieri seară și în această dimineață, de oficialii americani care au suspectat un nou avion doborât de ruși în apropierea pădurii Băneasa. Fregata americană USS William Shatner a fost mobilizată de urgență și a pornit prin Bosfor spre Capul Midia pentru a interveni într-un eventual atac rusesc asupra României.

„Ieri dup-amiază, senzorii noștri au detectat un zgomot puternic venind dinspre NE, urmat de un fum gros și înțepător, atât de persistent că au pornit detectoarele de fum din instituție. Am declanșat lockdownul și am trimis o echipă de pușcași marini să verifice situația în teren”, a declarat atașatul militar al ambasadei, DeForest Kelley.

Investigația a scos la iveală că fumul era generat de miile de grătare făcute de români în acest weekend iar zgomotul puternic a fost cauzat de bangul sonic creat când din sute de casetofoane de mașină a răsunat aceeași manea în care se dorea moartea dușmanilor.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

21 iulie 2014 12:40
Citește mai mult despre: accident aviatic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult