Furtuna ne prinde nepregătiți! Firea a închis şcolile în loc să închidă terasele, unde stau de obicei elevii

Autoritățile locale arată că sunt, din nou, total nepregătite în caz de evenimente meteorologice majore. Primarul Bucureștiului a mai făcut o gafă monumentală, cerând închiderea școlilor după ora 17.00, ca să protejeze copii, în loc să închidă terasele, unde se află majoritatea elevilor în acest moment.

„Oamenii ăștia sunt complet rupți de realitate, cum să închizi școlile. Ca să ce, cine naiba e la școală la ora aia, până și profesorii sunt plecați la băut. Sunt ultimele zile de vară, toți elevii sunt prin baruri sau terase, cine-i prost să meargă la școală în primele zile? Nici măcar orarele nu sunt făcute”, a declarat un părinte, extrem de îngrijorat de situația creată.

Practic, în București, doar elevii săraci nu sunt în cârciumi, preferând să fumeze pe balcon sau pe casa scării, unde mai pot rade și un pet de bere. „Sigur, există și cazuri excepționale de elevi care merg în aceste zile pe-acolo, dar doar ca să facă chetă pentru bani de băut. Nu poți să închizi o instituție de învățământ pentru atâta lucru”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 septembrie 2017 16:09
Citește mai mult despre: furtuna gabi firea scoli terase

Alte articole

Vezi mai mult