Gabi Firea amână programul de fertilizări, după ce a aflat că Borcea încă nu a fost eliberat

Lovitură dură pentru primarul Capitalei! Deși abia a aprobat programul prin care gravidele și persoanele care vor să apeleze la fertilizarea in vitro să primească bani de la primărie, Gabi Firea s-a văzut deja nevoită să sisteze inițiativa.

”Am aflat cu surprindere că domnul Cristi Borcea încă nu a fost eliberat, așa că programul de fertilizare nu are niciun sens în acest moment”, a anunțat țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari. ”Dar nu voi lăsa lucrurile așa. Îi voi da în judecată și pe consilierii care nu mi-au spus că Borcea e în închisoare, și pe judecătorii care i-au refuzat eliberarea condiționată.”

Gabi Firea i-a asigurat însă pe bucureșteni că banii pregătiți pentru programul de fertilizări nu vor rămâne nefolosiți. ”Încă nu m-am decis, dar sigur îi voi cheltui pe toți”, a promis țăranca de Bacău. ”Fie Îi voi dona pe toți bisericii, ca să se roage preoții pentru cât mai multe sarcini pentru bucureștence, fie cumpăr toate prezervativele și anticoncepționalele de pe piață și le ard, ca să stimulez apariția sarcinilor.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 martie 2018 18:03

Alte articole

Vezi mai mult