Gabi Firea, inculpată pentru consum de stupefiante, după clipul postat pe Facebook

DIICOT s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal pentru consum de droguri de mare risc, după ce pe profilul de Facebook al Gabrielei Firea a apărut un filmuleţ cu ea delirând despre Bucureşti, sub pretextul unui raport de activitate. “Doamna Firea vorbea de investiţii, de tramvaie moderne, de fluidizarea traficului în Capitală. E prăjită rău, trebuie băgată la dezintoxicare”, scrie în rechizitoriu.

Procurorii spun că nici aurolacii din Gara de Nord nu spun aberaţii mai mari şi că singurul care părea mai prăjit decât Firea era Iohannis când a declarat că mai vrea un mandat. “Doar un dependent de psihedelice ar putea să poarte un tricou de culoarea aceea respingătoare. Dar să faci 400 de autobuze turcoaz să circule prin Bucureşti? Înseamnă că trage pe nas încontinuu”, declară procurorul de caz.

Procurorul a mai spus că: “În weekend mai bag şi eu câte o ţigară cu marijuana, ca orice om, dar doamna Firea cred că e pe LSD, sau pe ceva foarte puternic, sintetic. Altfel cum să ai tupeul să vorbeşti despre realizările de la Pasajul Piaţa Sudului, că ea mai mult a încurcat lucrurile, pentru că e o incapabilă. Acum cred că ştiu şi de ce. De la droguri”.

Scris de Ionut
11 iulie 2018 14:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult