Furt de 200 de milioane de euro la Primăria Capitalei! Iar Gabi Firea spune că știe exact ce s-a întâmplat: banii au fost furați de balena albastră. Unul din principalele ei argumente este că un om nu putea căra singur atât de mulți bani, deci e clar că e vorba nu de un om, ci de altceva, iar balena albastră este cel mai plauzibil hoț.

gabi_firea_balena_albastra.jpg ”E clar că balena albastră a văzut că fac campanie împotriva ei în școli și a decis să se răzbune”, spune Gabi Firea. ”Concidența e prea mare, la o zi după ce am fost să vorbesc împotriva ei în școli au dispărut 200 de milioane de euro din primărie. Numai un orb nu vede că acești bani au fost furați de balena albastră, nu de mine sau de apropiații mei.”

Gabi Firea spune că acest furt o determină să insiste și mai mult cu campania împotriva balenei albastre în școli. ”Chiar dacă există un risc imens ca balena albastră să fure alte câteva sute de milioane din bugetul Capitalei, sunt decisă să continui campania împotriva ei”, a anunțat primărița. ”Și de-ar fi să rămână Bucureștiul fără buget, ceea ce e foarte probabil, eu voi fi pe baricade, luptând împotriva ei.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Calin | Wednesday, 05.04.2017 13:20 Politic

National Cinematografic