Gigi Becali la congresul USL: “Alături de mine vor veni în PNL alţi 300 de urangutani”

Hotărât să devină o figură marcantă în PNL, Gigi Becali a ţinut să-i asigure pe liberali că nu se va înscrie singur în partid. Finanţatorul Stelei va fi însoţit de alţi 300 de urangutani, majoritatea prieteni, parteneri de afaceri sau rude apropiate.

“Urangutanii mei sunt alături de mine la Steaua, tot ei mă vor susţine la PNL”, a declarat Becali la congresul social-liberal. Acesta a adăugat că primatele au fost atrase de PNL din raţiuni ideologice, nu pentru că galbenul e culoarea bananei. “Uitaţi-vă la ei: se comportă ca nişte adevăraţi patrioţi, sunt plini de energie şi au multe lucruri de spus, mai ales dacă le arăţi o nucă de cocos. Cu din ăştia se face politică, nu cu hahalere ca Djuvara sau Quintus”, a mai spus Becali.

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, s-a arătat la rândul său încântat de noii veniţi: “Urangutanii sunt o specie cu care electoratul meu se identifică. Recunosc, uneori mi-e teamă ca domnul Becali şi prietenii lui să nu îmi ia locul în fruntea partidului, graţie inteligenţei lor net superioare.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
17 octombrie 2012 16:10

Alte articole

Vezi mai mult