Goţiu refuză dezbaterea cu Palada: Nu vreau să fiu iar tras de păr şi mângâiat pe fund, ca în studio la B1

Pufosul sociolog Mirel Palada a dat încă o dodavă de nesimțire invitându-l pe pufosul senator Mihai Goțiu la o dezbatere privind violența. De data aceasta activistul clujean l-a refuzat, spunând că nu mai vrea să se facă de rușine într-o bătaie ca între femei.

„Încă mai proaspete în memorie momentele penibile în care d-l Palada a încercat să mă tragă de păr în studio la B1Tv. Nu știu cât ați observat din imagini dar, pe lângă asta, m-a și mângâiat pe fund. Nu vă spun ce scandal am avut acasă când prietena m-a văzut cu urme de ruj pe guler de la Mirel și a trebuit să cer să fie difuzate imaginile, să nu creadă că am fost la curve”, a spus Mihai Goțiu.

Acesta spune că, în pricipiu, ar participa la o astfel de dezbatere doar dacă este prezent și un medic ginecolog care să declare, sub semnătură, că Palada nu este la ciclu și nervos. „Să mă înțelegeți, sunt pentru egalitate de șanse și toate astea, dar nu mi se pare normal să mă bat, din nou, cu femei agresive. Să citească Marie Claire dacă este nervos, nu să vină să se certe cu senatorii că l-a lăsat iubitul”.

Scris de Ef
9 octombrie 2017 14:10
Citește mai mult despre: bataie goțiu Palada

Alte articole

Vezi mai mult