Grigore Cartianu a făcut duş, că iese Giovanni din puşcărie şi-i spune iar că pute

Giovanni Becali e din nou liber! Printre românii terifiaţi de această decizie a justiţiei se numără şi îndrăgitul jurnalist Grigore Cartianu, care a fost văzut făcând un duş foarte temeinic, folosind mai bine de 10 geluri diferite. Potrivit apropiaţilor, acum că nu îi mai desparte zidul rece al închisorii, Cartianu se teme că Becali l-ar putea mirosi oricând şi l-ar putea acuza că pute.

Deşi, spun cei care îl cunosc, Cartianu nu pute decât atunci când e foarte stresat, e mai bine să fii sigur când ai de-a face cu nasul lui Ioan Becali. “Giovani? E ca un câine lup, simte mirosul de transpiraţie de la zeci de kilometri, îţi ia urma şi te jigneşte până oboseşti”, a explicat un specialist în igienă.

“În urmă cu câţiva ani, când au fost ambii invitaţi la B1, Cartianu mirosea foarte discret, mă îndoiesc că puţea în adevăratul sens al cuvântului. Totuşi, abia a reuşit să scape din ghearele temutului interlop.”

“Domnul Cartianu s-a frecat temeinic în locurile importante şi ăsta e un lucru bun, dar sper că n-a uitat de deodorant şi after-shave. Fără ele, s-ar putea trezi oricând luat în vizor de Giovanni, pe care l-au şi înrăit anii de puşcărie”, a adăugat un apropiat al jurnalistului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
14 septembrie 2016 17:29
Citește mai mult despre: Cartianu dus giovanni becali miros puscarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult