Guță, încă unul din intelectualii lui Băsescu care trădează: ”Sunt mâhnit”, spune Băse

Traian Băsescu avea azi o față extrem de abătută. Ce-i drept, fostului președinte i se întâmplă des să aibă dimineața o astfel de față, doar că de data asta nu era de la mahmureală. Nu, Traian Băsescu era mâhnit că intelectualul său preferat, Nicolae Guță, a compus o manea prin care îndeamnă lumea să voteze PSD și Liviu Dragnea.

”Sincer vă spun, când m-au renegat Mircea Cărtărescu sau Gabriel Liiceanu, m-a durut fix în cur – m-a durut în băs, hă-hă, ca să zic așa”, a spus Băsescu. ”Dar să mă trădeze maestrul Guță, singurul dintre intelectualii mei cu care puteam schimba o vorbă fără să mă ia durerea de cap sau plictiseala, e ceva ce mă mâhnește. Chiar nu înțeleg cum un intelectual așa fin ca el a putut trece de partea lui Dragnea.”

Fostul președinte i-a interzis deja fiicei sale, Eba, să mai asculte Nicolae Guță, obligând-o inclusiv să-și șteargă toate piesele manelistului din telefon. ”Când m-a abandonat Cărtărescu n-am simțit nevoie să interzic cuiva din familie să-l mai citească, că nu-mi păsa de el”, a spus Băse. ”Dar cu maestrul Guță e altceva, că el are valoare. Mi se rupe inima să-l interzic în familie, dar efectiv nu pot rămâne fără reacție în fața trădării lui.”

Scris de Calin
13 mai 2019 10:19
Citește mai mult despre: Basescu guta manele PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult