Victor Ponta nu scapă nici o ocazie pentru a anunța noi măsuri populiste. Aplecându-și urechea la plângerile celor care și-au luat credite în franci elvețieni și le-a promis că în cel mai scurt timp nu va mai râde nimeni de ei că au fost fraieriți să își ia credite într-o valută exotică. 

ponta_chappi_fericit.jpg

„În prima ședință de Guvern voi propune adoptarea unei ordonanțe care va mări dobânzile la toate creditele în valută, astfel încât dezechilibrul francului elvețian să fie resimțit de toată lumea. Nu mă îndoiesc că acest lucru va aduce un nou suflu în economie, de lucrul acesta am fost asigurat și de doamna Ioana Petrescu care, dacă mai țineți minte, este în continuare consiliera mea”, a declarat Victor Ponta. 

Proiectul de ordonanță este gata scris, specialiștii discutând acum dacă este cazul ca legea să se aplice retroactiv sau doar pentru creditele care vor fi contractate de acum încolo. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 20.01.2015 17:22 Politic

National Cinematografic