Starea de alertă a fost declarată în această dimineață în ședința de guvern în timp ce se discuta bugetul. O persoană rămasă neidentificată a strigat „șase” și toți miniștrii s-au ascuns pe sub mese, în timp ce un secretar de stat a tras perdelele brusc.

sedinta-de-guvern-ludovic-orban.jpg

Premierul Ludovic Orban a desemnat ministrul de resort să meargă pe burtă până la geam să vadă dacă mai este potera afară. „Informațiile venite pe flux ministerial arată că, într-adevăr, avem de-a face cu un raid a poliției sau procurorilor și ar fi bine să ne ascundem un pic până trece focu'”, a declarat Orban.

Starea de alertă a guvernului va fi menținută cel mai probabil până mâine, întrucât mașini cu girofare încă mai circulă prin zonă. Ministrul de finanțe a propus o soluție controversată „să meargă cineva la ei să le dea ceva, poate ne lasă în pace, se face că nu vede”, dar a fost aspru criticat de colegi care i-au atras atenția că dacă se aruncă cu bani în stânga și-n dreapta se micșorează prada.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 14.05.2020 10:44 Politic

National Cinematografic