Iliescu, căutat prin București de un comunist scoțian cu sabie: „There can be only one!”

Vin vremuri grele pentru fostul președinte Ion Iliescu. Nu de la procurori, cum ar crede naivii, ci de la un alt comunist nemuritor, care a venit de câteva zile prin București și îl caută cu o sabie în mână. Acesta a declarat pentru presă că „there can be only one” și că „the time of the Gathering is approaching fast”.

Cunoscut sub numele de Marx MacLeod, nemuritorul comunist are aproape 400 de ani și a trăit mare parte din viață în Scoția. „Multă vreme am crezut că am rămas singurul nemuritor în viață, după ce au plecat cei mai buni dintre noi, Stalin, Lenin sau Dej. Abia zilele trecute, când m-am uitat la televizor, am văzut că mai este unul, tovarășul Iliescu”, a declarat MacLeod.

Chiar dacă nu reușește să-l învingă pe Iliescu în luptă dreaptă, nemuritorul comunist tot va avea câteva trofeee de cules din România, de la alți comuniști, cele mai importante fiind scalpul lui Vasile Ernu sau geaca de piele a lui Costi Rogozanu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 aprilie 2015 13:04

Alte articole

Vezi mai mult