Închiderea şcolilor afectează mii de profesori: „Stăm de zile întregi fără şpagă, ca ultimii oameni”

Viscolul şi ninsoarea abundentă a afectat şi corpul profesoral din România care acum se vede nevoit să supravieţuiască zile întregi fără şpagă din pricina închiderii şcolilor. „Am ajuns ultimii oameni, n-am mai cerut un ciubuc de trei zile. Ce suntem, maimuţe, să trăim doar din salariu?”, au declarat mai mulţi profesori, extrem de revoltaţi de situaţia creată.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât mormanele de nămeţi de pe străzi împiedică elevii să ajungă şi la meditaţii sau la afterscool. „E dramatic ce se întâmplă, dacă o ţine tot aşa va trebui să dau în cap la părinţi pe stradă”, s-a plâns directoarea unei şcoli din capitală.

Absenţa elevilor de la şcoală are şi alte efecte nemaiîntâlnite. Pentru prima oara în ultimii ani, numărul fetelor care rămân gravide din clasa a 8-a a scăzut considerabil, iar mulţi elevi au, pentru prima oară în viaţă, o şansă să ia Bac-ul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 ianuarie 2014 09:01

Alte articole

Vezi mai mult