Intimidări mafiote! Un bucureştean care a semnat pentru demiterea lui Firea s-a trezit cu casa decorată în ultimul hal

Primăriţa Capitalei arată că nu se dă în lături nici de la cele mai mârşave tactici ca să-şi apere postul! La scurt timp după ce a semnat pentru demiterea Gabrielei Firea la standul de lângă magazinul Unirea, un bucureştean s-a trezit cu casa decorată monstruos de angajaţii Primăriei.


“Au decorat-o noaptea, ca hoţii. E un kitsch înfiorător: paiete, sclipici, ghirlande, reproduceri stângace după Gioconda, LED-uri, icoane, un elefant uriaş de plastic. Toată faţada e roz-bonbon. Nu se mai poate locui în casa asta. Nici păsările nu se mai aşază pe ea”, se plânge Decebal Popescu, victima răzbunării lui Firea.

Mai mult, tânărul ar fi descoperit, la poalele unui ou uriaş de plexiglas colorat, un bileţel scris tot cu cerneală roz: “Ăsta e doar un avertisment. Dacă mai faci de-astea, tu şi toată familia ta mergeţi gratis la un minunat concert Voltaj în Piaţa Universităţii”.

Arătând că sunt uniţi în faţa intimidărilor de tip mafiot, mai mulţi prieteni s-au oferit să-l găzduiască pe Popescu până reuşeşte să dea atrocităţile alea jos de pe casă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
7 iunie 2017 13:06
Citește mai mult despre: demitere gabi firea kitsch referendum semnaturi

Alte articole

Vezi mai mult