Probleme pentru candidatul PNL la președinția României. Klaus Iohannis se face vinovat de un șantaj halucinant la adresa românilor, după ce le-a spus că dacă nu-l votează pe el, atunci o să ne trezim cu Viorica Dăncilă președinte.

dancila_si_iohannis_dialog.jpg ”Una e să mă ameninți că, dacă nu votez cu tine, risc o amendă de mii de lei sau chiar un an de închisoare, pot să trec peste asta, e un risc pe care pot să mi-l asum, dar să-mi spui că dacă nu te votez o să ajungă Dăncilă președinte, asta deja este o amenințare înfiorătoare. Ăsta e șantaj pe față!”, reclamă reputatul cetățean Decebal Popescu.

Rugată să comenteze amenințarea lui Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a spus că se abține de la orice comentarii, că încă n-a primit foile cu ceea ce trebuie să spună. A promis însă că, imediat ce le va primi, va reveni cu părerea personală despre declarația candidatului PNL.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 24.11.2019 11:24 Politic

National Cinematografic