Iohannis, apreciat la Summitul NATO că a avut lumea în ce să-și agațe hainele

Cunoscutul om politic european Klaus Iohannis a făcut iar senzație la ultimul summit NATO aducându-și fanii în extaz. Absolut toată lumea care a votat cu el din convingere s-a bucurat când a aflat că președintele României a fost un pilon important în discuțiile avute.

Astfel, datorită prezenței sale la summit, toți ceilalți participanți au avut pe ce să-și agațe hainele, având în vedere că discuțiile au fost lungi și temperaturile sunt ridicate în această perioadă. Chiar și președintele Biden a apreciat efortul depus de Iohannis, acesta precizând că pentru prima oară în ultimii 3 ani s-a spălat pe mâini după ce s-a pișat și apoi a dat noroc cu un lider de țară NATO.

Președintele României a profitat de situație să explice tuturor celor care și-a agățat haina de el, inclusiv liderilor țărilor baltice, acele județe care au devenit mult mai importante decât țara noastră în mandatul său, că a acceptat de bună voie să nu mai candideze la postul de secretar general al organizației, ca să dea și altora o șansă la succes.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 iulie 2024 16:39
Citește mai mult despre: cuier iohannis NATO

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult