Ion Cristoiu l-a detronat pe Tăriceanu și a devenit oficial ”Cel mai mare gunoi al României!”

Gunoiul a murit, trăiască gunoiul! Deținător al premiului ”Cel mai mare gunoi al României” încă de anul trecut, Călin Popescu Tăriceanu a trebuit să se recunoască azi înfrânt și să-i cedeze prețioasa – pentru el – distincție lui Ion Cristoiu.

”Modul grobian în care Ion Cristoiu i-a spui mamei lui Bogdan Gigină că ar trebui să tacă nu lasă loc vreunei interpretări: Cristoiu este cel mai mare gunoi al țării, chiar și peste Tăriceanu”, spune un membru al juriului care acordă acest premiu. ”De asemenea, domnul Cristoiu va primi și o mențiune pentru pupincurism, că nu e la îndemâna oricui să pupe în cur un politician care a dat de greu și și-a pierdut din influența politică.”

Ion Cristoiu a sărbătorit reușita alături de Gabriel Oprea, prin interminabile sesiuni de dat limbi în curul așa-zisului general. Ulterior, el a fost abordat și de Tăriceanu, care i-a făcut o ofertă pe care Cristoiu cu greu o va putea refuza: să candideze la alegerile generale din partea ALDE. ”Un gunoi mai mare decât mine merită un loc fruntaș pe listele partidului meu”, a precizat Tăriceanu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 septembrie 2016 17:40
Citește mai mult despre: cristoiu gunoi tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult