Joe Biden, în putere la 80 ani. A stins dintr-o suflare lumânările de pe colivă

Mare sărbătoare la Casa Albă! După ce i-au pus oglinda la nas ca să vadă dacă mai suflă, echipa lui Joe Biden a adus coliva pregătită special pentru Ăl Bătrân, ca să sufle în cele 80 de  lumânări, pe care le-a stins dintr-o suflare, cu toate că a avut nevoie de tubul de oxigen după.

Oficialii americani au apreciat că n-are sens să comande un tort, din moment ce e foarte probabil ca moșul să dea ortul popiii până să vină curierul cu comanda, așa că au comandat coliva, că oricum acușica o să fie nevoie de ea.

În timpul petrecerii, Joe Biden a ținut un scurt discurs în care a spus că se simte de 50 de ani, apoi a insistat că are 50 de ani. Cei care se ocupă de el, inclusiv badanta româncă, spun că nu e ceva ieșit din comun: ”zilnic dimineața stăm câte 2-3 ore să-l convingem să se scoale că el e președintele Americii, dar săracul nu ne crede”.

În loc de clovn au adus un popă, care l-a și împărtășit, motivația oficială fiind că suntem în război cu rușii și nu se știe, e mai bine să fie pregătit dacă lansează Putin nuclearele.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
21 noiembrie 2022 17:58
Citește mai mult despre: aniversare biden Casa Albă colivă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult