Klaus, mesaj pentru români: 2022 va fi un an cu suișuri și coborâșuri pe pârtie!

Președintele României a transmis la începutul anului tradiționalul mesaj pentru români în care a punctat câteva aspecte importante, a anunțat principiile de bază ale mandatului său și a avertizat cetățenii cu privire la dificultățile cu care se va confrunta. „Va fi un an cu suișuri și coborâșuri pe pârtie, pentru că acestea sunt condițiile acestui sport minunat”.

Klaus Iohannis a intrat mai apoi în detalii și a spus că pentru a putea schia cum trebuie trebuie făcute sacrificii, respectiv schiorul trebuie să se urce până în vârful muntelui ca să aibă de unde să coboare. În aceste vremuri moderne acest lucru poate fi realizat cu telecabina, telescaunul sau chiar și cu un teleschi „iar cel mai avantajos este să vă cumpărați un TelePass de trei zile, chiar dacă stați doar un weekend, pentru că are mai multe urcări incluse”.

Președintele a menționat că cele mai bune zile de schi sunt cele senine, deoarece din vârful muntelui, de la cabană, se pot urmări cu atenție și îngrijorare toate evenimentele ce au loc în țară. Totodată, la baza pârtiei, nu strică o cană de vin fiert, pentru încălzire, și o ședință foto pentru încurajarea celorlalți care doresc să practice sportul alb de iarnă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 ianuarie 2022 09:15
Citește mai mult despre: Klaus Iohannis schi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult