Maria Grapini asaltată de cetățeni pentru certificat de prost, că e singura autoritate în domeniu

Zeci de mii de români din diaspora dar și din România au luat cu asalt cabinetul europarlamentarului Maria Grapini pentru a-și obține certificatele de prost. Grapini a publicat recent pe Facebook informația că, pentru a putea participa protestul din august e nevoie de certificat de prost.

„Suntem într-o situație specială întrucât cealaltă autoritate în materie de certificate de prost, Viorica Dăncilă, este în concediu și, oricum, nu știe să răspundă la telefon. Așa că ștampila și semnătura de cea mai proastă persoană din zonă a rămas la doamna Grapini, care poate elibera certificate de prostie și pentru alții”, a declarat un oficial al ambasadei României la Bruxelles.

Românii care au nevoie de certificat de prost trebuie să știe că acestea se eliberează contra cost de autoritățile statului român. Acesta este vișiniu, scrie pe el mare „ROMANIA” și „Pașaport”. „Pozele se fac la sediu, important e să stați cinci minute fără să scoateți limba”, explică autoritățile.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
9 august 2018 13:08

Alte articole

Vezi mai mult