Mihaela Geoană, noua imagine Enel

Mihaela Geoană a avut amabilitatea să ne răspundă la cîteva întrebări astfel încît dă descurce din firele de înaltă tensiune atît de încurcate ale afacerii „Flacăra violetă”. Despre kilowaţi şi gigacalorie într-un interviu viitor.

TNR: Am înţeles că soţul dumneavoastră a fost atacat energetic cu bestialitate chiar în ziua marii confruntări cu Traian Băsescu?
Mihaela Geoană: Da, au fost momente de groază, norocul lui a fost acela că fusesem în week-end la munte şi îşi încărcase bateriile, altfel nu cred că ar fi rezistat.

TNR: Cum i s-a putut întîmpla aşa ceva unui om politic versat, cum este domnul Mircea Geoană?
Mihaela Geoană: Soţul meu este astfel programat încît în momentul în care este atacat energetic să treacă imediat pe surse alternative: energie eoliană sau energie solară. Atacul însă a fost prea rapid şi prea brutal…

TNR: Domnul Geoană nu se aştepta la o campanie atît de murdară?
Mihaela Geoană: Ba da, cum să nu, de aceea soţul meu a fost plecat la Moscova. A negociat un preţ bun la energie pentru el şi pentru familia noastră, pentru că se aştepta la atacurile energetice ale lui Băsescu. Aflasem deja de la Hrebenciuc că luase legătura cu cîţiva paranormali plătiţi. Deasemenea, ştiam că Băsescu plănuia stingerea flăcării olimpice, care este simbolul binelui. Veţi mai auzi despre asta…

TNR: Spuneaţi că s-a manifestat şi la dumneavoastră o anumită slăbiciune şi moleşeală în seara confruntării?
Mihaela Geoană: Da, sînt mai mulţi care voiau să mă ardă, mă refer aici la atacul cu flacăra violetă, cea mai puternică, mult mai tare decît flacăra bej sau siclam. Dar a dat Dumnezeu să se termine totul cu bine şi soţul meu să iasă preşedinte.

TNR: Am înţeles că veţi poza goală într-o revistă?
Mihaela Geoană: Da, este adevărat, voi poza în Flacăra şi în suplimentul ei pentru bărbaţi Flacăra Violetă. Banii pe care îi voi primi îi voi băga într-o fundaţie care să-i ajute pe cei care au rămas cu sechele în urma atacurilor energetice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
18 ianuarie 2010 09:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult